Published On: vin, mai 11th, 2018

Politistii braileni actioneaza, in fiecare zi, in municipiu si judet

Totodata, acestia au desfasurat activitati pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, in special pentru prevenirea indisciplinei pietonale.

La data de 09 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Serviciului si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 112 persoane, oprite in trafic 100 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 17 soferi.

Cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 190 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 23000 de lei, dintre care 188 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>