Published On: mar, mai 8th, 2018

Politistii au aplicat si 19 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7500 de lei

La data de 06 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Politiei Orasului Faurei, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 107 persoane, oprite in trafic 92 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 40 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 19 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7500 de lei, dintre care 18 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retinut un certificat de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>