Published On: lun, mai 14th, 2018

Politistii actioneaza, zilnic, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite

Share This
Tags

Politistii braileni actioneaza, in fiecare zi, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Totodata, acestia au desfasurat activitati pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, in special pentru prevenirea si combaterea nerespectarii prioritatii acordate pietonilor angajati in traversare pe marcajul pietonal.

La data de 09 mai, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Serviciului si Biroului Rutier, impreuna cu cei ai Politiei Orasului Faurei, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului Braila, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate peste 100 de persoane, oprite in trafic 84 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 10 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 50 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 19.000 de lei, dintre care 45 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la Legea 12/1990 privind protejarea populației impotriva unor activitați comerciale ilicite.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 25 de permise de conducere, dintre care 23 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>