Published On: vin, mai 4th, 2018

Politistii actioneaza zilnic pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite

La data de 02 mai, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 54 de persoane, oprite in trafic 40 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 8 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 13 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 5000 de lei, dintre care 9 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retinut un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>