Published On: joi, mai 31st, 2018

Politistii actioneaza zilnic / Pe timpul activitatilor au legitimat mai multe persoane, au testat soferi cu aparatul etilotest si au aplicat sanctiuni contraventionale

Share This
Tags

La data de 30 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 133 de persoane, oprite in trafic 132 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 22 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 10 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 4000 de lei, dintre care 9 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si una la un alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au retinut un certificat de inmatriculare.

 

 

       

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>