Published On: mie, mai 9th, 2018

Politia Locala a dat amenzi de 70.020 lei in doar doua saptamani / Brailenii continua sa arunce gunoiul in locuri neamenajate

In perioada 24.04 – 08.05.2018, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010. Politistii locali au constatat si aplicat un numar de  182  sanctiuni contraventionale in valoare de 70.020 lei.

Astfel, in perioada analizata, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate si sanctionate contraventional 3 persoane cu amenzi in valoare de 850 lei.

Exemplificam:

– B.I., in varsta de 60 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 300 lei – fiind depistat pe Bd.Dorobantilor la intersectie cu str.G.ral Eremia Grigorescu, langa Blocul 56, aruncand mai multe lucruri uzate, pe domeniul public, in loc neautorizat.

– C.R.-V., in varsta de 30 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 300 lei – fiind depistat in Parcul Monument la Rondou aruncand trei sticle, pe domeniul public in loc neautorizat.

– P.F., in varsta de 39 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe str.Tudor Vladimirescu, langa gardul Școlii Gen.nr.22 ,,Radu Tudoran”, aruncand moloz pe domeniul public, in loc neautorizat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>