Published On: vin, mai 18th, 2018

Participarea ministrului Sanatatii la Conferinta Nationala “Distrofia musculara, familii si specialisti impreuna in aceeasi cauza”

Share This
Tags

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a participat astazi, 18 mai 2018, la Conferinta Nationala “Distrofia musculara, familii si specialisti impreuna in aceeasi cauza”

Conferinta are scopul ca specialistii din tara si strainatate, impreuna cu asociatiile de parinti sa  identifice noi  solutii, astfel incat copiii care sufera de distrofie musculara Duchenne sa beneficieze de cele mai bune servicii medicale.

Inainte de startul conferintei, ministrul Sanatatii a vizitat copiii  prezenti la eveniment. Organizatorii au amenajat un spatiu special pentru acestia, in care le-au pus la dispozitie  cele necesare pentru petrecerea timpului  intr-un mod cat mai placut, sub supravegherea personalului de specialitate.

" Sunt extrem de emotionata dupa intalnirea cu acesti copii minunati si felicit organizatorii pentru modul special in care au gandit desfasurarea acestui eveniment, dandu-mi posibilitatea sa fiu alaturi de ei, sa vad cata nevoie au de ajutorul nostru. Trebuie  sa le oferim conditii pentru o calitate mai buna a vietii. Am aflat despre bolile rare dupa ce am devenit ministru. Am descoperit astfel medici eroi care lupta alaturi de bolnavii cu boli rare. Astept concluziile dezbaterilor  pentru a le pune impreuna in practica, in beneficiul acestor copii care merita tot sprijinul nostru”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sanatatii .

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>