Published On: joi, mai 10th, 2018

Masha si Ursul dau startul la distractie in Braila Mall

In perioada 10 – 27 mai, copiii sunt asteptati la expozitia tematica amplasata in centrul comercial

Intrarea la eveniment este gratuita, pe baza de rezervare

Braila, 10 mai 2018 – Intre 10 si 27 mai, personajele celui mai popular desen animat rusesc ii asteapta pe copii in Braila Mall. In intervalul orar 10:00 – 20:00, cei mici vor avea sansa sa se intâlneasca cu fetita Masha si ursul Medvde in cadrul unei expozitii tematice, amplasate in zona Cinema City a centrului comercial.

Fiecare tur al expozitiei incepe la ora fixa si dureaza aproximativ 45 de minute. In acest timp, copiii vor avea parte de o serie de activitati interactive si distractive, special pregatite de organizatori. Astfel, cei mici vor descoperi casa Ursului si locul de joaca preferat al Mashei si vor invata tehnici de prim-ajutor in Ambulanta Lupilor. Mai mult, copiii se pot distra sarind pe trambulina amplasata in gradina Ursului iar fetitele pasionate de moda vor gasi in cadrul expozitiei rochitele Mashei, pe care le pot proba.

Expozitia interactiva „Masha si Ursul” va avea loc in zona Cinema City a centrului comercial, in perioada 10 – 27 mai 2018, intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea la eveniment este gratuita, pe baza de rezervare la numarul de telefon 0339.110.840 sau pe mail, la eveniment@braila-mall.ro.

Mai multe detalii despre expozitia interactiva „Masha si Ursul”, dar si despre alte activitati organizate in Braila Mall sunt disponibile pe https://braila-mall.ro, dar si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrailaMall/. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>