Published On: joi, mai 17th, 2018

Marti, 15 mai, politistii au aplicat 54 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7700 de lei

Politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Biroului Proximitate, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

          Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 90 de persoane, oprite in trafic 68 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 8 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 54 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7700 de lei, dintre care 48 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 la O.U.G 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor români.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>