Published On: lun, mai 14th, 2018

Marean(a), esti “curva” noastra! Nu simti asta cand un brailean trece printr-o groapa?

Dragomir_arghezi_infobrailaDoar cu ochii inchisi crezi ca suntem in anul 2018, in Braila. A pus dom’ Marean led-uri albe. Alea rosii costau mai mult, cred. Suntem atat de sarmani, ca nici experienta PSD cu oamenii fara un leu in buzunar nu-i de ajuns sa ne scoata din rahatul in care ne-am bagat, cu capul inainte, cand i-am votat si singuri si la “oferta” cu PNL. Am ramas cu mai multe probleme decat o culegere de Gheba.

Intrarile in orasul nostru sunt ca gaurile celor care stau la intrare sa faca sex pe un covrig. Zdrentuite, murdare si pline de bube. Mareane, sa stii ca un oras se cunoaste dupa curvele de la intrare si dupa gropile din asfalt. La cum te ocupi tu zici ca ai castigat primaria din Cahul.

Da’ stai linistit, ca talibanii tai nu au ajuns inca toti la cimitir si oricum voi la PSD ati invatat si mortii sa va voteze. Intre timp, daca vrei, poti sa nu mai dai vina pe “scursuri”, Dorei” si “idioti”? V-au votat, Mareane, ca doar nu crezi ca vreun om sanatos la cap a facut-o!

Ai inventat, Mareane, “asfaltul gonflabil”? Ca am vazut toti ca deja il puneau “idiotii” direct in apa. Te-ai suparat si i-ai cerut patronului sa le taie amaratele de salarii pentru ca-s “Dorei” si/sau “idioti”. Esti fraier, Mareane, ca ai pierdut cel putin doua voturi, ca sa nu ma intreb cum naiba poti tu cere unei firme private sa concedieze pe cineva?

Cat despre limbaj, ce-ar mai fi de spus?! Cand pe voi, pesedistii indrazneste cineva sa va zica pe nume va suparati si amenintati cu judecata, mimozelor pudice ce sunteti! Da’ pe un sofer care a baut la volan l-ai facut “scursura”. Mareane, din betie se mai trezeste omul, dar din trufie si prostie niciodata!

Nu-ti plac idiotii si scursurile, dar vrei sa te iubeasca toata lumea. Pai toata lumea te iubeste. Esti “curva” noastra! Nu simti asta de cate ori un brailean trece cu masina printr-o groapa?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>