Published On: mar, mai 29th, 2018

Mai multi braileni s-au ales cu dosar penal pentru ca au condus bauti sau fara permis

La data de 26 mai, ora 16:00, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depsitat in trafic pe un barbat de 56 de ani, din comuna Maxineni, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, ora 16:25, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila l-au depistat in trafic, pe raza comunei Gropeni, pe un barbat, in varsta de 50 de ani, din comuna Gropeni, in timp ce conducea un autoturism, pe DJ 212.

In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,24 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

La data de 27.05.2018, ora 17:25, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit in trafic, pe DN 23, in localitatea Olaneasca, comunca Salcia Tudor, pe un localnic, in varsta de 27 de ani, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea 0,95 mg/l  alcool pur in aerul expirat, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>