Published On: mie, mai 16th, 2018

Mai multi braileni au fost sanctionati pentru ca si-au oprit autovehiculele pe trecerea de pietoni, in statiile de autobuz sau pentru ca nu au respectat indicatorul rutier “accesul interzis”

In perioada 08 – 15.05.2018, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010. Politistii locali au constatat si aplicat un numar de 130 sanctiuni contraventionale in valoare de 44.217 lei.

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, stationarea si accesul interzis, au fost aplicate un numar de 39 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 6.670 lei si au fost aplicate un numar de 78 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R:   

            Exemplificam:

            – B.P., in varsta de 50 ani, din oras Macin, jud.Tulcea – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Iveco cu nr.de inmatriculare TL-04-MZM pe Calea Galati dinspre str.Catolica catre str.Nicolae Balcescu si a oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa”;    

             – G.A.-St., in varsta de 30 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca BMW cu nr.de inmatriculare BR-08-LAT in intersectia cu sens giratoriu Piata Traian si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata in dreptul sediului Bancii B.R.D.

            – D.E., in varsta de 65 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Mazda cu nr.de inmatriculare BR-77-ZXU pe str.Danubiului si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata in dreptul sediului Bancii Transilvania.

            – O.S.-C., in varsta de 32 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Audi cu nr.de inmatriculare BR-088068 si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata la  intersectia Calea Calarasilor cu Bd.Al.I.Cuza.

            – C.I., in varsta de 50 ani, din mun.Galati, str.Otelarilor, jud.Galati – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Dacia cu nr.de inmatriculare GL-12-BRO si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata la intersectia Calea Calarasilor cu str.Tineretului.

            – I.G., in varsta de 65 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Daewoo cu nr.de inmatriculare BR-83-MIX si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata la intersectia Calea Calarasilor cu Bd.Dorobantilor.

            – N.N., in varsta de 44 ani, din com.Stancuta, jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-89-BGD pe str.Nicolae Balcescu dinspre Calea Galati catre str.Catolica si a oprit voluntar la mai putin de 25 de metri de intersectia Calea Galati cu str.Nicolae Balcescu.

            – T.C.-C., in varsta de 40 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Audi cu nr.de inmatriculare BR-18-BRY pe str.Nicolae Balcescu dinspre Calea Galati catre str.Catolica si a oprit voluntar la mai putin de 25 de metri de statia mijloacelor de transport public de calatori.

            – I.I.-T., in varsta de 31ani, din oras Ianca, jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus  autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-14-TLS pe str.Ana Aslan dinspre str.Bastionului catre str.Scolilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – V.I.-C., in varsta de 43 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Suzuki cu nr.de inmatriculare BR-087440 pe str.Ana Aslan dinspre str.Scolilor Bastionului catre str.Radu S.Campiniu, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – S.D., in varsta de 48 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator de auto marca Skoda cu nr.de inmatriculare GL-08-NFZ pe str.Mihai Bravu dinspre str.Dianei catre str.Vasile Carlova, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – P.I., in varsta de 65 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator de auto marca Daewoo cu nr.de inmatriculare BR-16-PIN pe str.Mihai Bravu dinspre str.Dianei catre str.Vasile Carlova, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – Ch.St., in varsta de 62 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator de auto marca Opel cu nr.de inmatriculare BR-04-UPR pe str.Mihai Bravu dinspre str.Dianei catre str.Vasile Carlova, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>