Published On: lun, mai 7th, 2018

INFRANGERE ACASA PENTRU HC DUNAREA BRAILA/ O VARA GREA PENTRU HANDBALUL BRAILEAN

Vineri seara in cadrul etapei a-XXIV-a, HC Dunarea Braila a intalnit pe Corona Brasov in sala Polivalenta din Braila.

Ambele echipe s-au prezentat fara jucatoare de baza, Ilyina,de la gazde, inca in recuperare dupa accidentare, Buceschi, Tatar, de la oaspeti.

Brasovencele veneau la Braila , ranite in orgoliul propriu, dupa infrangerea di tur.

Un meci in care brailencele au alergat 60 de minute dupa adversar. Au fost momente in care pareau ca vor reusi sa se impuna, dar multele greseli, in atac, dar si in aparare nu le-au dat nici macar speranta ca pe final sa reuseasca o victorie.

Corona Brasov cu Tiron si Tarca in forma excelenta, a reusit sa treaca de bariera celor 30 de goluri, iar dunarencele s-au impiedicat la 26.

De la gazde putem remarca fara niciun fel de dubiu, prestatia Adrianei Medvedova cu multe interventii spectaculoase, fiind principala jucatoare care a reusit sa diminueze proportiile scorului. Din pacate va fi a treia portarita care va parasi echipa la sfarsitul sezonului, „multumim” astfel conducerii clubului care a reusit superperformanta de a pierde jucatoare precum Voicu, Medvedova, Ilyina, Shteriova si cine stie cate vor mai pleca.

Doi ani, doua echipe pierdute, una vara trecuta, alta distrusa anul acesta. Sa ne lase „domnu” Pera care nu stie cum sa faca sa plece de la Braila, dar nu este lasat, si „marea conducere” cu declaratiile de reconstructie a unei echipe ca Dunarea, careia ii prevad un viitor sumbru in liga, daca nu intervin schimbari de la nivel de conducere.

Marea majoritate a jucatoarelor de nivel ridicat, deja au intelegeri pentru sezonul urmator, iar la Braila probabil ca se vor cauta jucatoare de la echipele care vor retrograda.

Dar cum speranta moare ultima, asteptam din partea finantatorilor „miscarilor” din aceasta vara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>