Published On: joi, mai 3rd, 2018

In minivacanta de 1 Mai, politistii au ridicat 20 de permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri, in valoare totala de peste 22.000 de lei.

In perioada 27 aprilie – 02 mai, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor de invatamant, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 112 societati comerciale, legitimate peste 760 de persoane, dintre care 22 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 550 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 72 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat in flagrant 10 infractiuni si 300 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 165.685 de lei.

Dintre amenzile aplicate 161 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 18 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 9 la Legea 12/1990 privind protejarea populației impotriva unor activitați comerciale ilicite, si doua la alt act normativ.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat 20 de permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri, in valoare totala de peste 22.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>