Published On: vin, mai 4th, 2018

HC DUNAREA BRAILA – CORONA BRASOV/ ORA 20,00 IN POLIVALENTA BRAILEANA

In aceasta seara de la ora 20,00 Dunarea Braila, intalneste pe Corona Brasov, meci contand pentru etapa a-XXIV-a a Ligii Florilor.

In tur la Brasov, brailencele au obtinut victoria, dominand partida de la un capat la celalalt.

Pentru dunarence fiind penultimul meci pe teren propriu si potrivit calculelor teoretice ultima posibiliate de a obtine trei puncte (ultimile doua etape intalnind CSM Bucuresti, in deplasare si pe Craiova la Braila, dar care se pare ca va avea nevoie de victorie in ultima etapa pentru a obtine medalia de argint).

Speram sa le vedem in teren si pe „stranierele” Ilyina si Shteriova, care nu au evoluat la Zalau.

Problemele sunt altele!!!

Jucatoarele care au dus greul acestui campionat, unul care era de tranzitie si de formare a unei echipe competitive pentru urmatorul sezon (asa cum declara de nenumarate ori antrenorul), deja au iesit in presa cu noile angajamente pentru viitorul campionat.

Dupa cum bine stiti, Ilyina a semnat cu nou promovata din Gloria Buzau, Adriana Medvedova, Marija Shteriova, Oana Carstea pleaca la cealalta nou promovata, Minaur Baia Mare, sub comnada profesorului Buceschi. De vazut ce se va intampla cu restul,Vatu, Craiu (imprumutata pana la finalul sezonului), Preda, Berescu.

Antrenorul care declara ca va construi o echipa noua la Braila, din surse sigure stim clar ca doreste sa plece la Rm. Valcea, dar are o problema… Conducerea clubului brailean nu il lasa, desi negociaza cu alt antrenor care a mai fost in trecut la Braila.

Ramane de vazut cu ce jucatoare vor ataca campionatul urmator.Probabil cu jucatoare de la echipele care vor retrograda la sfarsitul campionatului.

Dar ce sa facem cand lasam fanionul orasului pe mana unor personaje care nu avut legatura cu sportul de performanta.

Pana atunci sa vedem astazi daca reusim victoria contra ardelencelor care vin cu trei foste componente ale vicecampioanei de anul trecut, Eliza Buceschi, Timea Tatar si Bianca Tiron.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>