Published On: joi, mai 24th, 2018

Greva de la Braicar a produs haos in oras

greva braicar

Dupa ce angajatii Braicar au refuzat sa ascoata astazi autobuzele din garaj pe traseu, braileni s-au trezit in aceasta dimineata ca nu au cu ce sa ajunga la serviciu sau la scoala.

Angajatii Braicar au declansat greva in ciuda deciziei Tribunalul Braila, dupa ce negocierile cu administratia Braicar nu au avut rezultatul asteptat.

Greva a fost anuntata din timp iar calatorii au fost informati prin bilete lasate in autobuze. In bilete era scris mesajul "Stimati Calatori, La fel ca si dumneavoastra, conducatorul acestui vehicul nu poate trai dintr-un salariu de nimic. Va rugam sa-i acceptati scuzele pentru o eventuala oprire a activitatii pe acest traseu. Puteti obtine orice relatie despre desfasurarea protestelor din SC BRAICAR SA la tel. 0239 674 834."

Soferii se plang  ca le-a expirat contractul colectiv de munca de o luna de zile, ca minibus-urile se strica foarte des, ca nu sunt suficienti mecanici si ca nu exista wc-uri la capatul statiilor.

Conditiile de munca nu sunt cele mai buna iar salarii sunt de "nimic". Prin aceasta greva se spera sa se rezolve problemele din interiorul Braicar.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>