Published On: mar, mai 22nd, 2018

Duminica politistii braileni au aplicat amenzi de peste 3000 de lei

La data de 20 mai, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru prevenirea si combaterea fenomenului criminogen inregistrat in zona barurilor si altor unitati de alimentatie publica, ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 64 de persoane, oprite in trafic 49 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 30 de soferi. Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 3000 de lei, dintre care 5 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>