Published On: joi, mai 24th, 2018

DOVADA AUDIO: Consilierul municipal Traian Adrian este informator!

Dupa conferinta de presa in care a fost dezvaluit faptul ca Train Adrian, consilier municipal PND Braila , a fost informator, acesta a actionat in intanta ziarul nostru considerand ca el nu a facut nicioadata astfel de fapte. Din nefericire pentru el, Infobraila va prezinta astazi proba veritatii. Este o inregistrare intre un anumit George, pe care noi il consideram un ofiter de informatii aflat in slujba statului roman, si Traian Adrian. Ascultand inregistrarea, veti descoperi ca informatorul Traian Adrian da foarte multe detalii atat despre situatia economico-financiara a CET, unde era angajat, dar si despre seful sau de partid de atunci, Mihai Danut.

Fara tagada, inregistrarea demonstreaza ca Traian este un informator de duzina. Mai mult, ascultand-o, veti vedea ca acesta vorbeste despre achizitionarea unui autoturism pe care ulterior avea sa-l treaca in declaratia de avere, dar despre care spune ca l-ar achizitiona, in parte, cu niste sume pe care, ciudat, nu le are trecute in declaratia de avere.

Precizam ca Traian Adrian a fost propulsat in PND pe un loc eligibil de insasi sefa interimara a filialei brailene a PND, Simona Draghincescu, si ea o apropiata a serviciilor secrete din Romania. La momentul plasarii pe un loc eligibil a lui Traian Adrian, Draghincescu a declarat ca este mai bine pentru noua filiala a partidului ca acesta sa se afle pe lista PND, pentru ca oricum avea un loc promis pe lista PSD, viitorul partid al carui copil de trupa a devenit Simona Draghincescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>