Published On: mie, mai 30th, 2018

Dosar penal pentru doi soferi aflati in stare de ebrietate la volan

Politistii rutieri au actionat si saptamana aceasta pentru salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

In urma activitatilor din teren, au fost constatate peste 700 de abateri de la legislatia rutiera, au fost retinute 75 de permise si certificate de inmatriculare.

In perioada 21 – 28 mai  , politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum si pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere.

In urma activitatilor, au fost constatate 746 de abateri la regimul rutier si au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 51 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, politistii au retras 24 de certificate de inmatriculare.

 Politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Gemenele, in timp ce conducea un autoturism pe DJ221, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,49 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Sectia 4 Politie Rurala Ianca l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 64 de ani, din comuna Gradistea, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,96 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>