Published On: mar, mai 15th, 2018

Brailenii nu se pot abtine sa consume alcool inainte de a se urca la volan

Share This
Tags

In cursul zilei de duminica, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 32 de ani, din comuna Salcia Tudor, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 202A, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,50 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au depistat pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din comuna Tufesti, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Stancuta, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,45 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>