Published On: mie, mai 23rd, 2018

BMW disparut din Marea Britanie, gasit la………Braila

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au descoperit si indisponibilizat un autoturism marca BMW 320D ce figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie.

In data de 22 mai , in baza unor informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila – I.T.P.F. Iasi au desfasurat, pe raza municipiului Braila, o actiune specifica pe linia combaterii traficului international cu auto furate.

Astfel, colegii nostri au identificat in trafic, un autoturism marca BMW 320D, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman I.T., in varsta de 37 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie, la sfarsitul lunii aprilie a acestui an.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca in luna august a anului trecut a achizitionat autoturismul de la ieseanul M.C., in varsta de 39 de ani. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta ca autoturismul este cautat de autoritati.

Totodata, politistii de frontiera au stabilit faptul ca autoturismul in cauza apartine unei firme de leasing din Marea Britanie, iar M.C. cumparase masina in luna mai 2017, dar nu a mai efectuat platile catre societate si nu avea dreptul sa vanda autoturismul sau sa paraseasca teritoriul Marii Britanii fara acordul firmei de leasing.

Autoturismul, in valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul institutiei, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>