Published On: lun, mai 14th, 2018

Barbat de 35 de ani arestat pentru tentativa de omor

La data de 09.05.2018, in jurul orei 20:40, politistii braileni au fost sesizati de catre un barbat, prin apel 112, cu privire la faptul ca fratele sau, in varsta de 37 ani, din orasul Insuratei, a fost injunghiat cu un cutit de catre un localnic de 35 de ani.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ramanand internat.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei Orasului Insuratei, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, au stabilit ca fapta a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, care, in ziua de 9 mai, ar fi escaladat, cand cei doi s-ar fi intalnit, pe raza orasului Insuratei, ocazie cu care banuitul ar fi comis fapta.

In cursul zilei de 09.05.2018, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, iar pe data, 10.05.2018, a fost prezentat instantei de judecata, care a luat fata de acesta masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cerecetarile sub aspectul savarsirii infractiuniii de tentativa la infractiunea de omor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>