Published On: mie, mai 9th, 2018

Aviz soferilor care opresc sau stationeaza neregulamentar / Politistii locali au aplicat amenzi in valoare de 18.705 lei

Politia Locala Braila pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, stationarea si accesul interzis, a aplicat un numar de 94 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 18.705 lei si a aplicat un numar de 124 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002 R, in perioada 24.04-08.05.2018.  

            Exemplificam:

            – C.A.-V., in varsta de 44 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Opel cu nr.de inmatriculare BR-05-APX pe Calea Calarasilor dinspre str.Tineretului catre str.Mihai Bravu si a oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa”;

            – P.N., in varsta de 27 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia cu nr.de inmatriculare BR-17-SCA pe str.Grivitei dinspre str.Halelor catre str.1 Decembrie 1918 si a oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa”; 

            – P.C., in varsta de 49 ani, din jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-11-MSC pe str.Grivitei dinspre str.Dianei catre str.1 Decembrie 1918 si a oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa”; 

            – G.G., in varsta de 26 ani, din Braila – cu  amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Opel cu nr.de inmatriculare BR-25-TTM pe Bd.Al.I.Cuza dinspre str.Scolilor catre Calea Calarasilor si a oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa”;

            – P.D., in varsta de 43 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-06-MIT pe Calea Calarasilor dinspre str.Mioritei catre str.Franceza si a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situata la intersectia  Calea Calarasilor cu str.Franceza.

            – P.E., in varsta de 42 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-75-PED pe str.Pietatii si a oprit voluntar la mai putin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situata la intersectia cu Aleea Cutezatorilor.

            – M.G.-D., in varsta de 43 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca BMW cu nr.de inmatriculare BR-09-MDG pe Bd.Al.I.Cuza dinspre str.Scolilor catre Calea Calarasilor si a oprit voluntar in zona de preselectie a intersectiei Bd.Al.I.Cuza cu Calea Calarasilor.

            – T.I.-L., in varsta de 40 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Nissan cu nr.de inmatriculare BR-18-LRA pe Bd.Al.I.Cuza dinspre str.Scolilor catre Calea Calarasilor si a oprit voluntar in zona de preselectie a intersectiei Bd.Al.I.Cuza cu Calea Calarasilor.

            – D.I., in varsta de 21 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Ford cu nr.de inmatriculare BR-17-GEL pe str.Mihai Bravu dinspre Calea Calarasilor catre str.Mioritei si a oprit voluntar la mai putin de 25 de metri de intersectia str.Mihai Bravu cu Calea Calarasilor.

            – G.V., in varsta de 57 ani, din jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator a circulat cu auto marca Dacia cu nr.de inmatriculare BR-13-GEN pe str.Ana Aslan dinspre str.Bastionului catre str.Scolilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.        

            – F.D.-C., in varsta de 21 ani, din jud. Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia cu nr.de inmatriculare CJ-17-CBE, pe Calea Calarasilor dinspre Piata Traian catre str. Danubiuui, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – V.A., in varsta de 50 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-40-BYA pe str.Rosiorilor dinspre str.Dianei catre str.1 Decembrie 1918, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.           

            – B.C., in varsta de 54 ani, din jud.Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-47-CLA, pe str.Rosiorilor dinspre str.Dianei catre str.1 Decembrie 1918, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

            – C.M., in varsta de 30 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – a condus autovehiculul marca Volkswagen cu nr.de inmatriculare BR-03-PLN pe str. Ana Aslan dinspre str. Bastionului catre str. Scolilor, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>