Published On: joi, mai 10th, 2018

Anunt public

Share This
Tags

SC PUBLIC CREATION SRL titulară a proiectului ”Construire spălătorie auto self service și împrejmuire-construcție cu caracter provizoriu-intrare în legalitate” propus a fi amplasat în județul Brăila, municipiul Brăila,strada G-ral Gheorghe Avramescu nr 21, lot 1/1 anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila-mun. Brăila Bdul Independenței  nr 16 bl B5 în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http//wwwanpm.ro/web/apm-braila/drafturi –acte-reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț până la data de 15.05.2018.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>