Published On: joi, mai 17th, 2018

Amenzi pentru brailenii care au lasat gunoi pe domeniu public

In perioada 08 – 15.05.2018, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila si a depistat si sanctionat 11persoane cu amenzi in valoare de 3.025 lei conform H.C.L.M. Braila nr.5/2003. Totodata au fost sanctionati 5 carutasi cu amenzi in valoare de 1.375 lei surprinsi transportand moloz si gunoi de orice natura pe strazile municipiului.  

Exemplificam:

– D.Gh., in varsta de 50 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 500 lei – fiind depistat pe str.Viilor pe terenul viran din dreptul imobilului cu nr.4 descarcand dintr-un atelaj hipo reziduuri vegetale, pe domeniul public in loc neautorizat.

– V.Fl.-L., in varsta de 36 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe str.Randunicii in dreptul Cimitirului ,,Sf.Constantin” descarcand dintr-un atelaj hipo reziduuri vegetale, pe domeniul public in loc neautorizat.

– S.D.tru, in varsta de 35 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistat pe terenul viran din dreptul Parcului A.N.L. Lacu Dulce descarcand dintr-un atelaj hipo 15 saci din rafie plini cu moloz, pe domeniul public in loc neautorizat.

• Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a reziduurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), a fost depistate si sanctionate contraventional 3 persoane cu amenzi in valoare de 500 lei.

Exemplificam:

– I.M., in varsta de 61 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe str.Theodor Aman in dreptul imobilului sus-mentionat depozitand circa 3 m3 deseuri de orice natura, pe domeniul public in loc neautorizat.

– P.V.tina-M., in varsta de 22 ani, din oras Plopeni, str.Cimbrului, jud.Prahova – cu amenda in valoare de 250 lei – fiind depistata pe str.Tudor Vladimirescu la intersectie cu Calea Galati aruncand o sacosa din plastic plina cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

– D.G., in varsta de 65 ani, din Braila – cu avertisment – fiind depistata pe str.Danubiului la intersectie cu str.Florilor aruncand o sacosa din plastic plina cu gunoi menajer, pe domeniul public in loc neautorizat.

• Pentru comercializarea si consumul semintelor pe strazi sau in alte locuri publice, au fost depistate si sanctionate contraventional 6 persoane, cu amenzi in valoare de 350 lei.

Exemplificam:

– B.M.-Fl., in varsta de 18 ani, din sat/com.Cazasu, jud.Braila – cu amenda in valoare de 100 lei – fiind depistat pe str.Comuna din Paris  in dreptul Caminului Cultural ,,Nedelcu Chercea” consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

– S.Fl., in varsta de 23 ani, din Galati, str.Costache Conachi, jud.Galati – cu amenda in valoare de 50 lei – fiind depistata in Parc Monument la Rondou, consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

– B.V.tin, in varsta de 26 ani, din Braila – cu amenda in valoare de 50 lei – fiind depistat in Parcul Monument pe aleea de la Rondou spre Stadionul Municipal consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>