Published On: joi, mai 24th, 2018

Accident la iesire din parc / O tanara de 28 de ani a ajuns la spital

In cursul zilei de ieri, ora 23:30, un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Tufesti, in timp ce conducea un autoturism dinspre Stadionul Municipal catre Soseaua Buzaului, pe fondul consumului bauturilor alcoolice si a neadaptarii vitezei la efectuarea virajului catre stanga, a pierdut controlul volanului si a tamponat in spate un alt auto, care era stationat.

In urma impactului, cel de al doilea vehicul a fost proiectat intr-un alt auto, rezultand vatamarea corporala a unei tinere, in varsta de 28 de ani, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Soferul primului autoturism a fost testat cu aparatul etilotesc de catre politisti, rezultand ca braileanul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,30 mg/l.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>