Published On: mar, mai 15th, 2018

23 de autovehicule au fost oprite intrafic, fiind testati cu aparatul etilotesc 14 soferi

La data de 12 si 13 mai , politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier si Sectiei 3 Politie Rurala Faurei, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

 Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 32 de persoane, oprite in trafic 23 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 14 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 20 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 15000 de lei, dintre care 8 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 12 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>