Published On: joi, apr. 12th, 2018

ZIUA MONDIALA A SANATATII

Mesajul ministrului Sanatatii, Sorina PINTEA cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii:

„Sub sloganul Sanatate pentru Toti, Ziua Mondiala a Sanatatii din acest an evidentiaza importanta accesului tuturor la servicii esentiale de sanatate. Indiferent de statutul economic sau social, de varsta sau de rezidenta, intreaga populatie trebuie sa aiba asigurat accesul la servicii medicale.

Numai impreuna cu totii – pacienti, cadre medicale, autoritati sanitare, autoritati locale – vom putea avea grija de sanatatea noastra.

De aceea, vreau sa ma adresez oamenilor – cadrelor medicale si pacienti, deopotriva.

Multumesc medicilor, asistentilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus in asigurarea asistentei medicale. Multumesc si celorlalte categorii de personal care lucreaza in unitatile sanitare si care fac posibila functionarea acestora.

Acum, cand noi sarbatorim, ei au grija de sanatatea noastra.

Respect munca depusa de dumneavoastra si, la fel ca atunci cand am condus un spital si in calitate de ministru al Sanatatii va sunt alaturi.

Pacientilor le transmit sa fie increzatori in cadrele noastre medicale si in eforturile depuse de noi pentru asigurarea accesului la servicii de sanatate si medicamente.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>