Published On: vin, apr. 13th, 2018

VIDEO: Situatie revoltatoare la Liceul de Arte / Un elev isi loveste cu pumnii si picioarele un coleg din clasa

Share This
Tags

Astazi, pe adresa redactiei, am primit de la un cititor un video in care un elev isi loveste un coleg cu pumnii si cu picioarele, chiar in incita unei sali de clasa, sub privirile celorlalti colegi.

Video a fost insotit de un text in care, cel care ni l-a trimis, ne anunta ca incidentul a avut loc la liceul "Hariclea Darclee", in clasa a IX-a B, unde doi elevi batjocoresc mai multi colegi din clasa.

In urma unei discutii mai detaliate am aflat faptul ca incidentul a avut loc la sfarsitul lunii decembrie  si ca nimeni nu a avut curajul sa povesteasca cele intamplate deoarece cel ce loveste, in filmulet, impreuna cu o alta eleva au facut amenintari.

Cei doi continua sa-si batjocoreasca colegii si in prezent.

"Stimata directiune. As dori sa va aduc la cunostinta mai multe nereguli privind clasa a 9-a B. A liceului de Arte 'Hariclea Darclee'. Eleva G.A  si elevul I.V luand in deradere si batjocorind mai multi elevi din clasa. (…) Elevul I.V. chiar agresandu-l fizic pe unul din colegi", a scris cititorul nostru.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>