Published On: vin, apr. 13th, 2018

Un tanar de 28 de ani din Spiru Haret si un alt barbat de 40 de ani din comuna Lanurile au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

In ziua de 11 aprilie , ora 19:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de cei ai Biroului Ordine Publica, l-au depistat, pe raza municipiului, pe un tanar, in varsta de 28 de ani, din localitatea Spiru Haret.

La data de 28.03.2018, Judecatoria Braila a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani si 11 luni pentru comiterea infractiunii de furt calificat, fiind urmarit la nivel national.

Tot pe data de , 11 aprilie, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au depistat, pe raza satului Lanurile, comuna Viziru, pe un localnic, in varsta de 40 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 11.04.2018, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 5 ani pentru savarsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Cei doi barbati au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>