Published On: mie, apr. 4th, 2018

„U” Cluj – HC Dunarea Braila in Liga Florilor/Astazi de la ora 17,30 in etapa a-XXI-a

HC Dunarea joaca astazi de la ora 17,30, transmis pe TVR HD, in deplasare la Cluj-Napoca, impotriva studentelor din localitate, meciul din cadrul etapei a-XXI-a.

Brailencele, plecate luni dimineata de la Ploiesti, dupa obtinerea medaliei de bronz in Cupa Romaniei, cu un moral bun dupa victoria cu CSM  Roman, cu siguranta vor cauta sa obtina punctele puse in joc.

Va fi un meci foarte greu, mai ales ca echipa gazda lupta pentru evitarea barajul de mentinere, dar o infrangere astazi le poate cobora in clasament chiar si pe un loc de retrogradare. Studentele, cu jucatoare de mare experienta, Ionica Munteanu, Chintoan, Reka Tamas, dar si cu tinerele de mare perspectiva, cu siguranta vor da totul pe teren pentru a obtine victoria.

Se intra in ultima parte a campionatului, au mai ramas 6 etape (in deplasare la Cluj, Zalau, CSM Bucuresti, la Braila cu Rapid, Corona, Craiova), iar in acest moment de pe pozitia a noua in clasament cu 27 de puncte, incepe misiunea imposibila pentru atingerea obictivului si anume locul 5, ocupat in acest moment de CSM Bistrita cu 35 de puncte. Daca ne ghidam dupa rezulatele din acest campionat, HC Dunarea ar trebui sa mai stranga cel putin 9 puncte(Cluj,Rapid, Corona), celelalte partide considerandu-le de domeniul fantasticului, dar cum niciun meci nu este castigat sau pierdut dinainte, totul este posibil.

Suntem alaturi de fetele noastre astazi, increzatori in Vatu si compania, ca se vor intoarce acasa cu punctele puse in joc.

Hai Dunarea!!!Hai Braila!!!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>