Published On: joi, apr. 19th, 2018

Trei barbati din comuna Traian s-au ales cu dosar penal pentru braconaj

In cursul zilei de marti, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila, au actionat, pe raza comunei Traian, pentru stoparea braconajului, efectuand cinci perchezitii la domiciliile a trei consateni, cu varste cuprinse intre 41 si 43 de ani.

Cu aceasta ocazie, politistii au gasite 8 plase de pescuit, dintre care 6 cu fir din ata si 2 de tip monofilament, de dimensiuni diferite, acestea fiind confiscate in vederea continuarii cercetarilor.

Pe numele celor trei barbati au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de producere, import, comercializare, detinere sau folosire la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comerciale, si producerea, importul, detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>