Published On: lun, apr. 2nd, 2018

Saptamana asta se incep reparatiile pe Bulevardul Dorobantilor

Saptamana trecuta, primarul Marian Dragomir a spus, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa se faca reparatii pe principalele artere din oras, printre care si Dorobanti-ul. Bulevardul Dorobantilor s-a umplut de gauri transformandu-se intr-un adevarat cosmar pentru soferii din oras.

De astazi incep reparatiile mult asteptate de toti locuitorii Brailei.

"Urmeaza sa intervina acum societatea Tancrad, atat pe Buzaului cat si pe Soseaua Vizirului, pentru ridicarea capacelor (n.r. de canalizare) la nivel si efectuarea unei reparatii. Era undeva o surpare.(…) Mi-au transmis ca atunci cand asfaltul va avea 5 grade, vor intra sa faca reparatiile respective. La fel cum am avut o discutie, ieri (n.r. 28.03.2018), cu directorul general de la Max Boegl, care mi-a confirmat ca saptamana viitoare vor incepe si dansii sa repare gaurile care au aparut pe Dorobanti", a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>