Published On: mie, apr. 18th, 2018

Proiectul Corbu, in premiera la Braila

CORBU, noul proiect muzical al lui Sergiu Corbu Boldor, liderul cunoscutei trupe de punk acustic folkloric medieval Ad Hoc, ajunge in premiera la Galati, in Kalos Pub. Evenimentul are loc vineri, 20 aprilie 2018, incepand cu ora 21:00.

Pe scena vor urca Sergiu Corbu Boldor (vioara, voce, caval), Patricia Nicolae (tobe), Florin Chirila (chitara bass), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator).

Proiectul muzical CORBU este un proiect direcționat spre un public divers, ceea ce ofera un plus de flexibilitate genului muzical abordat, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat. „Ne miscam disco. Gandim hardcore. Avem radacini in folclor”, este deviza CORBU. 

Concertele CORBU sunt construite sub forma unor spectacole tematice in care muzica, textul si momentele de expresivitate corporala mentin in permanenta un dialog viu cu publicul.  

De la niciun an de la aparitia proiectului muzica celor de la CORBU a putut fi ascultata live la toate posturile radio de profil, de la Rock Fm la Radio Guerilla. Odata cu lansarea oficiala a proiectului a fost prezentat publicului si videoclipul piesei „Ziua de vara”, realizat de BlueCatStudio.

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care si-a pus-o pe mai multe colaborari precum: Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar si pentru proiectul Ad Hoc. In prezent este initiatorul si coordonatorul proiectului muzical Corbu.

Ideea proiectului a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are in gandirea europeana, orientala si occidentala. Daca in credintele orientale si occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care lupta pentru restabilirea ordinii sociale, in credinta europeana corbul apare ca un erou negativ, pentru ca are capacitatea de a descoperi cu usurinta tainele intunericului. Astfel a luat nastere un personaj misterios si complex care da si numele proiectului: CORBU.

Detaliile evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1772348382803967/

Pagina web:

http://panacorbului.ro/

Videoclip Corbu – Ziua de vara

Pagina facebook:

https://www.facebook.com/CorbuSiZuratorii/

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>