Published On: joi, apr. 12th, 2018

Prevenirea si combaterea faptelor ilicite obiectivele politistilor braileni

La data de 10 aprilie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate mai multe societati comerciale, legitimate 70 de persoane si oprite in trafic 60 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 35 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 21 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1750 de lei, dintre care 18 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 3 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>