Published On: mie, apr. 4th, 2018

Prevenirea si combaterea faptelor ilicite obiectivele politistilor braileni

La data de 02 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice , Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificati 18 agenti economici, legitimate 97 de persoane si oprite in trafic 90 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 18 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 14.700 de lei, dintre care 10 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 7 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, si una la alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au confiscat bunuri in valoare totala de peste 1.700 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>