Published On: vin, apr. 13th, 2018

Politistii actioneaza zilnic pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite

La data de 11 aprilie, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila, Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului Braila si a localitatii Cazasu, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost verificati 10 agenti economici, legitimate peste 130 de persoane si oprite in trafic 127 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 45 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 50 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 11.000 de lei, dintre care 33 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si doua la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un ceritificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>