Published On: vin, apr. 20th, 2018

Politia l-a amendat pe presedintele CJ Braila cu 29.000 de lei pentru gropile din sosele din judet / Politia considera ca Iulian Chiriac pune in situatii periculoase soferii / Culmea, Chiriac ii va pedepsi pe functionarii care nu au contestat amenda!

Share This
Tags

Nu numai brailenii de rand au ajuns la limita rabdarii in ceea ce il priveste pe cel mai incompetent presedinte de Consiliu Judetean pe care l-a avut judetul Braila vreodata. In incercarea de a micsora numarul accidentelor cu victime, Politia a luat o masura normala, dar in contextul “ciumei rosii” care controleaza municipiul si judetul Braila, ea este una de-a dreptul curajoasa.

Practic, Politia a intocmit un proces verbal in care Consiliul Judetean Braila, prin reprezentantul sau Iulian Francisk Chiriac, a fost amendat cu suma de 29.000 de lei pentru starea deplorabila in care se afla drumurile judetene. Nu numai ca Chiriac nu a luat masuri prin care sa semnalizeze pericolele (gropile – nr) din carosabil, dar politistii considera ca faptele de care se face raspunzator Chiriac creeaza situatii periculoase pentru soferi si provoaca accidente rutiere.

"Ce fac eu cu ea? Eu, personal? Eu nu am primit nici o amenda de la Politie. Consiliul Judetean o fi primit vreo amenda.Nu stiu, o sa vad. E contestata demult, toate amenzile sunt contestate.Contest-o tu atunci, daca nu e contestata de consiliu! Toate sunt pe drumurile cele bune. Eu nu am contestat-o in mod personal, poate o fi contestat-o Consiliul Judetean. Da, cred ca e constestata!Nu ma mai suna ca sunt in sedinta, trebuie neaparat sa-ti confirm tie daca a fost contestata sau nu? Cei care nu au contestat-o vor raspunde si vor plati daca nu au contestat-o!”, a declarat ironic presedintele Consiliului Judetean Braila, pesedistul Chiriac Iulian Francisk.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>