Published On: lun, apr. 23rd, 2018

“Patrula de reciclare”

In anul scolar 2017-2018  Gradinita cu P.P. Nr.51 ,,Aschiuta", Braila este partener in cadrul  Programului educational de protectie a mediului „Patrula de Reciclare", coordonat de profesor Sandu Adriana,  ce are ca scop cresterea gradului de informare in domeniul protectiei mediului si promovarea beneficiilor colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electronice prin programul de activitati desfasurate si cantitatea de DEEE colectate atat in gradinita, cat si in afara acesteia.

Ni s-au alaturat Scoala ,,Ion Creanga", reprezentata prin d-na invatator Mihaila Irina  si Gradinita cu P.P. Nr.1, ,,Narcisa", prin d-na educatoare Panturu Victorita – in calitate de suporteri ai patrulei scolare de la Gradinita cu P.P. Nr.51 ,,Aschiuta".

Activitatea desfasurata in data de 24.04.2018, la Biblioteca Judeteana ,,Panait Istrati" are ca scop prezentarea unei povesti create de dna educatoare Cristina Orzan ,,La taifas…in depozitul RoRec" si informarea prescolarilor si scolarilor cu privire la  deseurile electrice – adica aparatele electrice vechi sau stricate, bateriile consumate si becurile arse au un potential de poluare foarte mare. Ele nu trebuie nici pastrate in preajma noastra, nici aruncate la gunoi sau in natura si pot fi aduse in incinta Gradinitei nr.51 ,,Aschiuta", sau sunand la nr de tel-verde: 0800 444 800. Vom realiza si o expozitie de lucrari ale copiilor dupa vizionarea povestii. Cadrele didactice participante de la Gradinita nr.51 ,,Aschiuta".vor fi: Sandu Adriana-prof. coordonator, Gradeanu Carmen-director, prof. Orzan Cristina si prof. Mormocea Nicoleta.

La activitate participa prescolarii de la Gradinita nr.51 ,,Aschiuta", prescolarii de la Gradinita cu P.P. Nr.1, ,,Narcisa" si elevii de la Scoala Gimnaziala ,,Ion Creanga".

Coordonatori: Scoala Ion Creanga – prof. Mihaila Irina, Gradinita nr.1- prof. Panturu Victorita.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>