Published On: joi, apr. 5th, 2018

MASURI DE ASIGURARE A ORDINII SI SIGURANTEI PUBLICE IN PERIOADA SARBATORILOR PASCALE

Peste 230 de jandarmi sunt la datorie pentru desfasurarea in conditii de siguranta a si cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila a dispus intensificarea masurilor si suplimentarea efectivelor pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica pe timpul manifestarilor religioase incepand cu data de 05.04.2018 ora 1600.

Astfel, in perioada 05 — 09 aprilie, peste 230 de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila vor actiona in municipiul si judetul Braila pentru a preveni incidentele ce ar putea tulbura ordinea publica, precum si pentru a descuraja faptele antisociale, manifestand o atentie sporita in zona lacaselor de cult, in zonele si arterele intens circulate, precum si in zonele aglomerate cum sunt: pietele, garile, autogarile sau in mijloacele de transport in comun care duc catre lacasele de cult.

In intervalul 08 — 09 aprilie, cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale jandarmii braileni vor fi mobilizati sa asigure ordinea publica, zilnic, la nivelul municipiului si judetului Braila si sa intervina pentru solutionarea operativa a oricaror situatii sesizate ce pot afecta siguranta cetatenilor.

De asemenea, ca urmare a afluentei de pelerini la manastirea Sf. Pantelimon din statiunea Lacu Sarat, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila si-a suplimentat efectivele si a intensificat masurile de ordine publica, peste 20 de jandarmi fiind pregatiti sa actioneze pentru asigurarea unui climat de siguranta.

Pentru a evita producerea de evenimente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila face urmatoarele recomandari:

— persoanele care participa la evenimente sa manifeste rabdare, sa respecte indicatiile jandarmilor si sa evite implicarea in conflicte de orice natura;

— in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sau le este tulburata linistea, cetatenii sunt rugati sa solicite sprijin prin sistemul unic de urgenta 112

— in aceasta perioada, parintii sunt rugati sa supravegheze cu atentie sporita copiii, pentru a evita situatiile de ratacire si pentru prevenirea eventualelor si accidente;

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>