Published On: mie, apr. 4th, 2018

Marian Dragomir: “Pisc, Brailita, Vidin, Progresu un contract, Lacu Dulce al doilea contract. Estimam, lucrarile sa poata incepe in partea a doua a verii acestui an”

Lucraile pe strazile neasfaltate din cartierele Pisc, Brailita, Progresu, Vidin si Lacul Dulce urmeaza sa inceapa in a doua parte a verii acestui an, dupa estimarea primarului.

Marian Dragomir a spus, in cea mai recenta conferinta de presa, ca exista doua contracte pentru cartierele Pisc, Brailita, Vidin si Progresu, respesctiv Lacu Dulce.

Totodata, edilul sef a mentionat ca procedurile pentru asfaltare au inceput in august 2016, dar din cauza contestatiilor nu s-au putut incepe lucrarile.

Momentan, pentru aceste lucrari s-au alocat doar 3.000.000 euro in 2017, diferenta necesara de bani urmand a fi alocata din bugetul anului viitor.

”Pisc, Brailita, Vidin, Progresu un contract, Lacu Dulce al doilea contract. Si aici procedurile pentru asfaltarea au inceput tot in luna august a anului 2016. Au fost parcures toate etapele procedurale pentru organizarea licitatiei. Comisia de licitatie, din care au facut parte doi observatori de la Agentia Nationala de Achizitii Publice, a stabilit si un castigator, in cazul licitatiilor respective, insa nu puteam sa nu avem si contestatii. Si din acest motiv, atat pentru zona de strazi neasfaltate de la Pod Brailita pana la iesirea din cartierul Vidin, dar si pentru Lacu Dulce, ne aflam acum in procedura de judecata la Curtea de Apel Galati. La un moment dat, se va finaliza si aceasta judecata si lucrarile vor incepe. Cert este faptul ca pentru aceste doua cartiere am alocat in anul 2017 peste 3.000.000 euro din bugetul local al Primariei Municipiului Braila. Diferenta de bani va fi alocata din bugetul anului viitor. Noi estimam, ca in functie de finalizarea proceselor, lucrarile sa poata incepe in partea a doua a verii acestui an”, adeclarat primarul orasului, Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>