Published On: vin, apr. 13th, 2018

“Mare minune…primarul “nostru” minte cum respira!!!”/ Dragomir pare ca nu mai poate recupera increderea brailenilor

Desi in urma cu doua saptamani primarul, Marian Dragomir, a anuntat ca vor incepe lucrarile de reparatie si reabilitare a mai multor strazi din oras, ca va monta statii moderne, asa cum a promis, ca va transforma Braila in orasul cu salcami,  brailenii nu sunt deloc multumiti si nu mai cred nimic din ceea ce spune primarul. Un cetatean a scris in comentariile articolului "In Chercea, pe tronsonul cuprins intre Baldovinesti, Focsani, strada Livezilor, Magaziilor, pana la strada Decebal, incepe asfaltarea / Amplasamentul a fost predat" cateva cuvinte care arata neincrederea brailenilor:"Mare minune…primarul "nostru" minte cum respira!!!"

Cetatenii orasului si-au pierdut increderea pe care i-au acordat-o edilului sef in urma cu aprope doi ani, cand acesta a candidat pentru mandatul de primar al municipiului Braila.

Marian Dragomir a facut multe promisiuni in campania electorala, promisiuni pe care inca nu le-a realizat, fapt care a produs dezamagire in randul brailenilor.

Lucrarea inceputa si lasata de izbeliste pe Calea Galati a provocat multe reactii printre cetatenii orasului. Acestia sunt satui de gropi, praf si nemultumiti de atitudinea pe care Dragomir a luat-o in ceea ce priveste situatia. Edilul sef a cerut firmei care a abandonat santierul despagubiri pentru prejudiciile create primariei Braila, insa, braileni raman cu "case crapate", masini stricate si cu disconfortul mult prea mare creat de stantierul in lucru din zona. Brailenii vor sa stii cat mai dureaza "calvarul", insa Marian Dragomir nu are un raspuns exact.

"Asa si…cu ce ii incalzeste pe brailenii care isi rup masinele in gropile de pe Calea Galati faptul ca firmele respective vor plati penalizari (bineinteles ca nu 28 de milioane cum viseaza frumos dl.primar), brailenii vor sa stie cand vor scapa de acest calvar ….anul acesta …in urmatorii 5 ani ? …cind dl.primar…..", a scris un cetatean al orasului in comentariile articolului Marian Dragomir desluseste problema aparuta la lucrarea de pe Calea Galati / “Eu nu am putut sa-mi imaginez atat de multa neseriozitate la o societate care a mai avut contracte cu Primaria Municipiului Braila”, publicat de ziarul Infobraila.

Santiere sunt in mai multe zone din oras, pe care primarul orasului nu arata ca stie sa le gestioneze. Nu se mai poate circula prin oras. Gropi, praf, gunoie, caini sunt peste tot in Braila.

"Felicitari!!!!! Orasul arata ca dupa razboi! Gropi si mizerie! Nu se gaseste un om capabil sa ia fraiele orasului in maini si sa faca ceva si pentru oras? Pentru toata lumea nu numai cei din cartierele de fite?????", a scris un alt brailean.

Am adunat cateva comentarii scrise de braileni la articolele in care Dragomir anunta mai multe actiuni pe care le-a inceput in oras, sau pe care umrmeaza sa le inceapa, comentarii care arata disperarea cetatenilor.

 • "Domnule Primar, de cand ati preluat functia, am auzit o sumedenie de promisiuni, justificari si anunturi de demarare. Fara a intra in discutii pe subiecte privind licitatii, legislatii, date tehnice, termene si alte asemenea, avem o realitate: DE LA PRELUAREA FUNCTIEI, STAREA ORASULUI SE DEGRADEAZA IN RITM ACCELERAT (cel putin in ceea ce priveste drumurile). Constatarea nu este a mea si nu are nicio legatura cu politica. Inteleg ca vreti sa imbunatatiti comunicarea cu cetatenii urbei, ca vreti sa aveti si sa mentineti un dialog, sa fiti o persoana deschisa insa, va atrag atentia ca toata aceasta politica de imagine se intoarce impotriva dumeavoastra! Nu stiu care sunt cauzele starii de fapt, nici nu ma intereseaza. Pentru constatari, concluzii si masuri exista functie, exista un imens aparat tehnic al primarului, exista specialisti independenti, EXISTA SOLUTII!!

Va rog, prin urmare, SA FACETI, SA SE VADA!!!!!

Va rog, de asemenea, sa nu profitati de lipsa opozitiei pe plan local care, se pare, s-a inecat in taxa de ploaie!!!"

 • "Nu iti dai seama ca este o palarie prea mare pt . tine , trebuia sa fii primar la Stramba , Agaua , Rata , nu sa iti bati joc de noi , cetatenii Brailei . Toate promisiunile electorale s-au dovedit un mare FASSSS !!!!! Ne-am saturat de atatea gropi , maidanezi , gunoi neridicat la timp etc, etc . Nu simti ca orasul asta moare putin cate putin ?????"
 • "Sa nu cumva sa inceapa odata cu PODUL peste Dunare. Si in VIDIN a inceput si in TREI zile si s-a sfirsit . Cum puteti crede ceva de la acesti INCOPETENTI."
 • "Sa te laude electoratul!! Nu te mai lauda domn' primar, avem un oras de tot rasul, sosele de graoza, etc."
 • "In cazul nostru este ca si cum unei femei super neingrijite i-ai pune o pereche de cercei cu diamante." (n.r. comentariu referitor la statii moderne promise de primarul nostru).
 • "Acesta e ,,visul,, domnului primar (n.r. statii moderne), eu visez mai realist putin si vreau doar ca autobuzele sa vina la timp …nu sa astept zeci de minute unul, sa fie utilate corespunzator si la capacitate adecvata orasului, adica sa nu mai stam ca sardelele in cutie dar asta e doar un vis…"
 • "Are si el un fix cu transportul in comun. Exact cum are Toader cu puscariasii. Bai Primare intra si tu odata intrun spital din oras, in Sediul Finantelor de la etajul 1+ cu un crater la intrare, pe o strada de cartier pline de gropi si unde zac tone de gunoi. Ba, da' asta se face ca nu vede?"
 • "Cum "anul acesta" a fost si anul trecut, la fel cum "anul acesta" va fi la anul, si peste doi ani s.a.m.d. Deci in care "anul acesta" se monteaza statiile? Ghiciti!"
 • "TREZITIVA ati DISTRUS orasul."
 • "Dezastruuuuu"
 • "Pai atunci da-ti demisia daca esti incompetent." (n.r. comentariu referitor la faptul ca primarul vrea sa faca publice numerele de telefon a celor care vor repara strazile, daca lucrarile nu vor fi calitative).

Alti braileni atrag atentia celor care isi spun ofurile, ca este si vina lor pentru ce se intampla in oras, ca au primesc ceea ce au votat.

 • "Va rog frumos nu va mai plangeti, asa ati vrut cand ati votat, daca nu va cunoasteti interesul."
 • "Peste doi ani sa votati in continuare partidul ciuma rosie, ca asta stiu brailenii, si apoi, se vaita."

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>