Published On: mar, apr. 3rd, 2018

Maine in Braila se va auzi semnalul acustic de alarmare / Cetateni, acesta este un exercitiu! Nu intrati in panica!

In conformitate cu Ordinul Inspectorului General nr. 21866 din 24.07.2017 si a adresei cu nr. 1616274 din 28.07.2017 a I.S.U. "Dunarea" Braila referitor la "Organizarea si desfasurarea exercitiilor privind functionarea mijloacelor de instiintare si alarmare in situatii de urgenta pe anul 2017 incepand cu luna august 2017 in prima zi de miercuri a fiecarei luni, in intervalul orar 10-11 I.S.U. "Dunarea" Braila va organiza si desfasura antrenamente / exercitii pentru verificarea functionarii sirenelor de alarmare publica.

Exercitiul se va desfasura pe data de 04.04.2018.

Anterior introducerii semnalului acustic de alarmare  va fi transmis urmatorul mesaj vocal "Cetateni, acesta este un exercitiu! Nu intrati in panica!". In scopul preintampinarii panicii, a cunoasterii semnificatiei semnalelor de alarmare acustice si a masurilor care trebuie adoptate in situatii de protectie civila, acest eveniment se va mediatiza catre populatie, institutii publice si operatorii economici de pe raza municipiului Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>