Published On: vin, apr. 13th, 2018

Liga Florilor, sambata ora 11 in Polivalenta/HC Dunarea Braila – Rapid Bucuresti

Maine incepand cu ora 11,00 in sala Polivalenta din Braila,(netelevizat) in cadrul etapei a-XXII-a HC Dunarea Braila va intalni pe Rapid Bucuresti, ultima clasata in Liga Florilor. In partida tur de la Bucuresti, dunarencele sau impus la limita, iar pentru rapidiste, meciul de maine dimineata reprezinta ultima sansa de a mai spera la evitarea retrogradarii.

Dupa obtinerea bronzului in Cupa Romaniei si infrangerea de la Cluj, dar  si pauza competitionala, brailencele se prezinta pentru prima data in fata propriului public.

Speram intr-o prestatie peste cea de la Cluj si intr-o victorie a dunarencelor, care prin jocul rezultatelor ar putea duce la o urcare in clasament pana pe locul sapte, depasind astfel Corona Brasov si Roman.

Va fi un meci foarte dificil, in lotul brailean fiind inca nerecuperate suta la suta Ilyina si Shteriova, principalele jucatoare din atacul dunarencelor, chiar si asa nu putem pune la indoiala calitatea celorlalte jucatoare. Cu ambitie si concentrare maxima se pot obtine punctele puse in joc.

Hai Dunarea! Hai Braila!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>