Published On: mar, apr. 3rd, 2018

„Juniorii pedaleaza” – editia a 11-a

Concurs pentru copii de mountainbike, in contratimp, la Galati

 Asociatia BikeWorks anunta deschiderea inscrierilor pentru editia de primavara a evenimentului „Juniorii Pedaleaza” care va avea loc in data de 22 aprilie 2018, in zona impadurita de langa stadionul „Dunarea”, din municipiul Galati.

 Cea de-a 11-a editie a concursului „Juniorii Pedaleaza”,  care se adreseaza copiilor, cu varste cuprinse intre 6 și 14 ani,  se va desfasura in regim de contratimp, pe teren accidentat, duminica, 22 aprilie, intre orele 9.00 si 15.00.

Competitia la care vor lua parte micii biclisti este atat de indemanare, cat si de viteza, iar la final cei care vor reuși sa parcurga traseul in cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiati.  Siguranta pe bicicleta este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toti copiii care vor participa la acest concurs vor trebui sa poarte obligatoriu casti de protectie.

Important de retinut este faptul ca inscrierile se fac online, pe site-ul Asociatiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, in cadrul sectiunii dedicate concursului Juniorii Pedaleaza, pana vineri, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent, cu precizarea ca inscrierile se pot incheia mai devreme daca se atinge numarul maxim de o suta de participanti. In ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va contine: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apa, medalie de finisher si diverse produse de la sponsorii evenimentului.  Bineinteles, castigatorii vor urca pe podium, vor primi medalii si trofeele editiei, precum si alte produse.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul www.bikeworks.ro.

Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copiii sa faca miscare si sa dobandeasca deprinderile necesare mersului in siguranta pe bicicleta. De asemenea, este o oportunitate si pentru parinti care au astfel ocazia sa-i sustina pe copiii si sa se bucure de o zi de duminica impreuna, departe de rutina zilnica.

Cea de-a 11- editie a concursului „Juniorii Pedaleaza” este organizata de Asociatia Bike Works in parteneriat cu Primaria Galati, Casa de Cultura ”Grigore Kiazim” Macin, UVSAR, Explore si THT Studios. Sponsori sunt: Winmarkt, Daily Pub, New Edge, Elite Gym, Maus Bike,  Yves Rocher, Dr. Oetker si Biblioteca V.A. Urechia. Parteneri media sunt Freerider.ro si Realitatea Galati-Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>