Published On: mar, apr. 3rd, 2018

In weekend-ul Floriilor politistii braileni au dat amenzi in valoare totala de peste 25.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 30 martie – 01 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 13 societati comerciale, legitimate 370 de  persoane si oprite in trafic 280 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 77 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat o infractiune si 93 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 25.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 74 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 16 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 3 la alte acte normative.

 

Ca masuri complementare, politistii au ridicat doua permise de conducere, trei certificate de inmatriculare si au confiscat bunuri in valoare totala de peste 750 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>