Published On: lun, apr. 2nd, 2018

HC Dunarea Braila medalie de bronz in Cupa Romaniei „Fan Curier”

Sambata in sala „Olimpia” din Ploiesti au avut loc semifinalele Cupei Romaniei „Fan Curier”. HC Dunarea Braila a intalnit, de la ora 15,00, HCM Rm. Valcea, meci decisiv pentru accederea in Cupa EHF in sezonul urmator. Partida a inceput cu probleme pentru brailence, atat in atac cat si in aparare (mai ales in zona centrala), valcencele reusind sa se desprinda repede la 5 goluri, mentinand aceasta diferenta pana la pauza, scor 17-12.

Repriza a doua incepe mai bine pentru brailence, dar HCM Rm. Valcea a reusit sa mentina distanta de minim 3 goluri, iar spre final s-au desprins la 6 goluri, scor final 29-23 si Braila nu reuseste sa obtina calificarea in finala si implicit participarea in sezonul urmator in cupele europene.

In cealalata semifinala CSM Bucuresti a invins fara drept de apel pe CSM Roman, scor 38-24.

Duminica HC Dunarea in finala mica contra CSM-ului din Roman, cu o prestatie mai buna, in repriza a doua, la pauza 13-14, reuseste sa invinga, scor 28-24, si reuseste obtinerea medaliei de bronz. O victorie de moral pentru dunarence, in perspectiva meciului de miercuri din deplasarea de la Cluj, unde va fi un meci foarte greu, studentele avand nevoie de punctele puse in joc pentru a evita retrogradarea/barajul de mentinere.

Felicitari pentru medalia obtinuta in cupa si asteptam alte victorii pentru a urca in clasamentul Ligii Florilor cat mai sus posibil.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>