Published On: mie, apr. 18th, 2018

VIDEO & GALERIE FOTO / O beizadea a unei pesediste a trecut pe rosu, a tamponat un taxi si a ras statia de tramvai

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, lucratorii din cadrul Serviciului de Politie Rutiera au finalizat cercetarile de la fata locului unui grav accident petrecut la intersectia strazilor Calea Calarasilor cu Grivitei. Potrivit politistilor autoturismul marca Opel care circula pe Calea Calarasilor nu a respectat culoarea rosie a semaforului, a patruns in intersectie, a tamponat un alt autoturism care circula regulamentar si a ras statia de tramvai care, din fericire, era goala pentru ca un tramvai tocmai parasise peronul acesteia.

Din cercetarile politistilor a rezultat ca soferul primului vehicul, o beizadea in varsta de 20 de ani a unei jurnaliste de casa a partidelor care s-au perindat la guvernarea locala, a patruns cu viteza in intersectie, pe culoarea rosie a semaforului si se face vinovat de producerea accidentului.

In urma accidentului au rezultat trei victime, soferul vinovat si insotitorii acestuia o fata si un baiat in varsta de 17 respectiv 18 ani.

Politistii i-au intocmit soferului vinovat dosar penal pentru vatamare din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>