Published On: vin, apr. 27th, 2018

Festival de mancare stradala, organizat de Carrefour si Braila Mall

Live Food Fest va avea loc in parcarea centrului comercial, intre 26 aprilie si 1 mai 2018

Ciprian Ogarca, castigatorul editiei MasterChef 2014, ii asteapta pe vizitatori cu preparate delicioase

Braila, 25 aprilie 2018 – De joi, 26 aprilie, parcarea centrului comercial Braila Mall se transforma intr-un spatiu destinat pasionatilor de gastronomie. In cadrul festivalului de mancare stradala Live Food Fest, vizitatorii vor gasi arome, gusturi si preparate culinare pe alese, dar si alte activitati distractive, destinate atat adultilor, cat si copiilor.

Camionete cu preparate culinare delicioase ii asteapta pe gurmanzi la Braila Mall, printre care si SAY CHEESE sau Copanel & Aripioara. Astfel, vizitatorii festivalului pot incerca diferite sortimente de burgeri, preparate din peste sau diverse mancaruri traditionale gatite in tigai gigant, amplasate in parcarea centrului comercial.

Surprizele continua pentru pasionatii de gastronomie. Ciprian Ogarca va fi prezent la festivalul de mancare stradala, organizat de Carrefour si Braila Mall, asadar cei mai gurmanzi vizitatori vor putea sa incerce preparate delicioase si sanatoase, gatite de castigatorul editiei din 2014 MasterChef Romania.

Cei mici nu vor avea sansa sa se plictiseasca in cadrul evenimentului Live Food Fest. Copiii se pot distra in voie la locul de joaca special amenajat in parcarea centrului comercial si se pot rasfata cu bunatatile preferate la casuta plina cu dulciuri, pe toata perioada festivalului.

Festivalul de mancare stradala Live Food Fest este organizat de Carrefour si Braila Mall si va avea loc intre 26 aprilie si 1 mai, in parcarea centrului comercial.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>