Published On: mar, apr. 24th, 2018

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis.

In ziua 22 aprilie , orele 11:00, un politist din cadrul Inspectoratului General al de Politiei de Frontiera – Baza de Reparatii Nave Braila, aflat in timpul liber, a observat faptul ca un conducator auto, care isi alimenta autoturismul intr-o statie peco din municipiu, emana halena alcoolica.

Acesta a sesizat dispeceratul Inspectoratul de Politie Judetean Braila cu privire la acest aspect.

Politistii din cadrul Biroului Rutier l-au identificat pe un barbat, in varsta de 43 de ani, din localitatea Baldovinesti si l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica  de 1,27 mg/l.

Soferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

In urma verificarilor s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>